Home / Natuurlijk koken

Natuurlijk koken

...volgens de seizoenen


De cursus 'Natuurlijk koken volgens de seizoenen' biedt je de basisprincipes van macrobiotiek = leer voor een groot leven. Je leert bewust en gebalanceerd koken met kwalitatief goede en biologische ingrediƫnten. We houden hierbij rekening met de seizoenen en hun specifieke kookstijlen en ingrediƫnten. Per dag komt een seizoen aan bod, zowel met theoretische als praktische aspecten. 's Middags en 's avonds worden de heerlijke gerechten samen genuttigd.

De cursus wordt afgesloten met een 6de dag: eenvoudige gerechten met een medicinale touch.

 

Cursusmogelijkheden

Data (telkens op zondag)

  •   Misosoep en andere basisgerechten
  •   Nazomer (Aarde): Zondag 1 oktober 2017: 9u30 tot 17u
  •   Herfst (Metaal): Zondag 3 december 2017: 9u30 tot 17u
  •   Winter (Water): Zondag 28 januari 2018: 9u30 tot 17u
  •   Lente (Hout): Zondag 4 maart 2018: 9u30 tot 17u
  •   Zomer (Vuur): Zondag 6 mei 2018: 9u30 tot 17u


Locatie: Lommel, Paardenkuilstraat 5

Leraar: Martine Lemmens, GSM: 0475/960381, e-mail: martine1lemmens@outlook.com